interiorguide.nl logo
Search
ELLE Decoration’s favorieten voor deze lente/zomer

ELLE Decoration’s favorieten voor deze lente/zomer 

Inhoudsopgave

Voor een speciale campagne zijn ELLE Decoration en CROWDYHOUSE een wel hele leuke samenwerking aangegaan: ELLE heeft meer dan 50 favoriete woonaccessoires geselecteerd. Hieronder lees je daarom alles over de campagne.

Samenstelling favorieten ELLE Decoration

Voor het samenstellen van de favorieten, zijn verschillende mensen van het ELLE team op de website van CROWDYHOUSE gaan rondstruinen. Alle gekozen producten zijn vervolgens op één hoop gegooid, waarna er een gezamenlijke selectie is gemaakt. Het leuke is dat er niet alleen een hele mooie reeks woonaccessoires uit naar voren is gekomen, maar dat de accessoires onderling ook erg mooi bij elkaar passen. Zwart en wit voeren de boventoon, met poederroze als kleur erdoorheen.

De interieurtrend voor deze lente/zomer volgens ELLE Decoration

Evelien Reich, hoofdredacteur van ELLE Decoration, geeft aan dat ze bij hen op kantoor helemaal weg zijn van de moderne nomade. Een interieur waarbij rauw en geraffineerd samenkomen. Zo blijft marmer nog steeds populair, maar nu ook met een ruige toepassing zoals met onafgewerkte randen. Aldus Evelien Reich. Qua kleur gelooft ze dat de zogeheten ‘nudes‘ erg veel voor zullen gaan komen. Zacht beige en poederroze bijvoorbeeld, maar ook bruintinten. Daarnaast blijft groen volgens haar – lang leve de urban jungle!